DIN AUDIOFILE EKSPERT

Hva ser du etter?

Søk etter det du trenger her
Forside /  Avdeling Asker Element
Butikker

Avdeling Asker


Butikk med 700 Audiofile kvadratmeter

I vårt Forretningslokale i Asker har vi et bredt spekter av produkter i de fleste prisklasser, men klart rettet mot de som stiller store krav til kvalitet. Lokalet er ny-innredet med fem dedikerte lytterom som alle er innredet med flere lydanlegg på forskjellig nivå og kategorier. Vi legger stor vekt på å finne utstyret som passer hver enkelt kunde best ut fra deres ønsker og preferanser. Vi har alt fra de største referanseoppsettene man finner i Norge og internasjonalt, til installasjonslyd, hjemmekino, hodetelefoner og ordinære lydanlegg. Her finner du oss

Kompetanse og erfaring

Å sette sammen et godt lydanlegg som yter sitt beste krever erfaring og inngående kunnskap om de spesifikke produktene som benyttes
- Selv med gode komponenter i et lydanlegg kan man fort ende opp med et relativt kjedelig lydmessig resultat om man ikke har valgt komponenter og utstyr som passer sammen. Vi har et team med lang bransjeerfaring og kunnskap. Vi hjelper gjerne våre kunder hele veien i mål. Vi kan bistå med alt fra plassering og oppsett, til måling av rom og akustikk-behandling. For oss handler det om at kunden skal få det resultatet han eller hun ønsker.
Kontakt oss

 

Lyd i verdensklasse

Analog lyd er et av våre spesial områder. Platespillere er noen av de beste lyd-formidlere som finnes, hvis de er riktig satt opp. Det krever kunnskap og erfaring for å levere en toppjustert platespiller.
I vår butikk har vi en egen analog lab dedikert til dette. Med noe av markedets seneste og beste verktøy og kompetanse, kan vi tilby våre kunder en meget god tjeneste. Erfaringen og kunnskapen vi tar med oss fra noen av markedets beste spillere, Overfører vi til spillere i alle prisklasser for å få de til å prestere optimalt. Ta gjerne kontakt for spørsmål.
Les om vår Analog lab her!


Lyd som varmer

Selv om streaming av musikk og det digitale på mange måter har gjort sitt inntog i HiFi bransjen, er det fortsatt mange som vil ha og sverger til rør og analoge løsninger. Det er noe helt spesielt med den analogelyden. Varmen, fylden og musikken blir gjengitt på en helt egen og naturlig måte og bør absolutt oppleves. Det er mange som tror at det er mye vedlikehold og vanskelig å ha en rør forsterker, dette er heldig vis bare tull. Hos Mala Audio og Analogsenteret finner du et stort utvalg av rør baserte HiFi komponenter klare for demo. Se vårt utvalg her

Butikker

Avdeling Asker

Nyhetsartikler liste
Avdeling Arendal
› Les videre
Avdeling Asker
› Les videre
Artikler På vår artikkelside finner du produktartikler, veiledninger, messerapporter mv. Vi vil jevnlig publisere artikler som vi håper vil gi større innsikt.
› Les videre
Nyheter Hold deg oppdater på spennende nyheter fra våre avdelinger, leverandører og samarbeidspartnere.
› Les videre
Innbytte Vi forstår at en investering i et lydsystem ofte kan være en betydelig kostnad. Vi vurderer derfor gjerne innbytte av dine nåværende HiFi-produkter. Ved en enighet vil Mala Audio Analogsenteret AS overta ansvaret for disse produktene.
› Les videre
Butikkene Mala Audio Analogsenteret består av 2 avdelinger hvor vi presenterer kvalitetsprodukter i bredt sortiment og flere prisklasser. Våre ansatte er selv entusiaster som ønsker å veilede deg til best mulig resultat.
› Les videre

Top