Forside /  LM Audio

Line Magnetic Audio ble etablert I 2005 i Foshan utenfor Guangzhou i Kina. Selskapet startet med å restaurere gammelt rørutstyr og spesialiserte seg på Western Electric, noe de fortsatt holder på med. Kort tid etter at de startet opp begynte de også å produsere egne replica modeller fra Western Electric. I 2007 startet de opp en ny avdeling i Zhuhai som produserer forsterkere med ett mer moderne uttrykk. Alle sentrale personer i selskapet har lang erfaring med produksjon av rørforsterkere fra andre kjente produsenter i Kina.
I dag har de fortsatt to avdelinger(Zhuhai og Foshan). Zhuhai produserer alle de moderne/vanlige forsterkerne, mens Foshan produserer Western Electric replicaer og andre modeller med mer Vintage stil. Foshan produserer alle høyttalerne fra LM Audio. Totalt er de ca 90 ansatte.

Line Magnetic har et stort utvalg av rør-basert elektronikk, horn og vintage inspirerte hi-fi komponenter.

Integrerte rør-forsterkere

LM Audio 34IA 

En smakebit på hva high-end handler om med fleksibillitet til å prøve ulike typer rør (EL34, KT88, KT120, KT66, 6550 m.fl).

Push-pull rørforsterker som leveres standard med EL34 effektrør. Den yter 2x40w og kan derfor drive de aller fleste moderne høyttalere uten problemer selv til høye lydnivåer. Lydkarakteren i LM Audio 34IA er naturlig varm og musikalsk slik at man kan nyte musikken til det maksimale. Forsterkeren er point to point loddet.

Enkel i bruk
Forsterkeren har innbygd biasmeter slik at man enkelt kan sjekke og justere bias ved behov.

Se mer

LM Audio 805IA 

single ended integrert rørforsterker på hele 2x48w i ren klasse A. Dette er virkelig en morsom forsterker med eksepsjonelle kvaliteter til prisen!

Rørbestykning
805IA er bygd rundt 805A utgangsrør, 300b drivverrør og 6SL7/6SN7 inngangsrør. 805A rørene sørger for den høye utgangseffekten på hele 48w og kombinert med 300b som driverrør får man en eksepsjonelt musikalsk og åpen musikkpresentasjon, slik man bare får med gode singel ended rørforsterkere.

Gode (og solide!) trafoer
Noe av det viktigste i rørforsterkere er kvaliteten på trafoene. LM Audio har lang erfaring med å produsere trafoer og i LM 805IA har de virkelig gjort noe ekstra for å få dette riktig. Dette har resultert i en vekt på hele 42kg!

Se mer

LM Audio 150IA

Dette er forsterkeren for deg som både ønsker den gode varme lyden fra en god rørforsterker samtidig som du har nok krefter til å virkelig kunne spille høyt eller drive tungdrevne høyttalere. LM 150IA en en kraftplugg som takler selv krevende høyttalere med stålkontroll og finesse.

Kraftig push-pull forsterker fra LM Audio med KT150 utgangsrør og hele 100w kontinuerlig effekt til hver kanal! Dette er en rørforsterker som virkelig får liv i de fleste høyttalere samtidig som den har den gode lyden bare rørforsterkere klarer.

Forsterkeren er bygd opp med solide trafoer (den veier over 35kg uten emballasje!) og komponentkvalitet av høy klasse.

Se mer

LM Audio 845 Premium

Dette er rør forsterkeren for deg som vil ha det beste rør kan tilby!

Dette er en videreutvikling av LM Audio sin 219IA som har høstet gode kritikker og vært en svært ettertraktet forsterker. Denne nye 845 Premium versjonen har blitt separert ut i to chassis og kretsløp, komponentkvalitet og ikke minst lydkvaliteten er blitt forfinet og optimalisert!

Ekstremt god detaljering, fylde og naturlighet i spillestilen. En eksepsjonell forsterker!

Passer svært bra til Tannoy, Klipsch og de fleste andre høyttalere som ikke er alt for tunge å drive. Ta gjerne kontakt med oss foranbefaling til dine høyttalere.

Se mer

Top