Forside /  Boulder

 

I over 35 år har Boulder bygget noen av verdens beste lydkomponenter i kompromissløs kvalitet. Selskapet holder til i nærheten av Boulder, Colorado og bygger alle sine komponenter her. Selskapet har sitt opphav fra opptak og studio elektronikk, men har i senere tid gjort en gradvis overgang fra profesjonelt utstyr til highend hjemmelyd. Boulders uavhengige eierskap har også vært det samme siden selskapet ble grunnlagt - noe som betyr at nye produkter vil bli utviklet av et team som fortsetter å følge deres kjerneverdier, og levere produkter helt i top sjiktet, nå og i årene som kommer.

Ekstern strømforsyning

Alle signalkilder i 2100 og 3000 serien fra Boulder kommer med separat strømforsyning for maksimal ytelse. Strømforsyningen har separate trafoer til høyere og venstre kanal.

Utskiftbare "personlighetskort"

Phono forsterkerne fra Boulder sin 1100 og 2100 serie har utskiftbare "personlighetskort" for hver inngang. Dette er for å kunne matche de eksakte individuelle behovene til forskjellige pickuper: MM, MC, resistiv og kapasitiv belastning, høy eller lav forsterkning og demagnetisering

Boulder 2120 DAC/Streamer

Arkitekturen i Boulders DAC/Streamer er modulær. Det vil derfor være mulig å oppgradere komponenter for å støtte nye formater m.m i fremtiden. Dette er den ultimate DAC/Streamer løsningen for den kompromissløse!

Effektforsterkere med ekstreme krefter

Alle effektforsterkerne i Boulder sin 2100 og 3000 serie leverer ekstreme krefter i ren klasse-A. Disse forsterkeren kan drive alt av høyttalere! Med sitt smarte bias system sørger forsterkeren selv for å regulere strømforbruk etter behov og belastning.

Integrert forsterker som har alt!

Boulder 866 er en integrert forsterker som virkelig viser hvor bra en integrert forsterker kan bli. Her får man ekstrem oppløsning, klarhet og definisjon i kombinasjon med tilstrekkelig fylde og organisk lyd. Boulder 866 leveres i to versjoner, analog eller digital. Den analoge versjonen har kun analoge innganger og fungerer derfor som en normal integrert forsterker. Den digitale versjonen har de samme analoge inngangene som den analoge versjonen, men har i tillegg digitale innganger (DAC) og streamingfunskjonalitet. Som streamer fungerer den med en rekke forskjellige systemer (Roon endpoint, UPnP, AirplAy 2 Wireless, Bluetooth). Med sine konstante 200W i 8 ohm og peak power på 600W kan denne drive det meste av høyttalere på markedet uten problemer. Perfekt til oppsett hvor plassen er begrenset, men kravet til kvalitet er høyt!

Boulder test icon

Top