Forside /  Butikken ny side
Mala Audio er en landsdekkende HI-FI spesialist med stor fokus på å gi alle kunder mulighet til å oppne den optimale lydopplevelse.
Vi er helt uavhengig fra kjeder og er ett selskap drevet av entusiaster for entusiaster(og de som enkelt og greit bare ønsker god lyd i stua). Vi er dedikerte til det vi driver med og har stor fokus på personlig service.
 Vi kan friste med noen av de mest eksklusive og interessante Hi-Fi produktene på markedet - fra produsenter som; Wilson, TechDas, PS Audio, Constellation, Ø-Audio, Vimberg og Børresen, for å nevne noen.
Vi har 5 dedikerte lytterom, egen Atmos kino og avdeling med hodetelefoner - her er det noe for alle ører!

 

Åpningstider:
Mandag: 9-17 Tirsdag: 9-18 Onsdag: 9-17 Torsdag: 9-20 Fredag: 9-17 Lørdag: 10-16 

 

Våre nye lokaler ligger i Askerveien 61, kun 5 minutters gange fra Asker stasjon. Kommer du med bil er det enkel adkomst fra E-18, med gratis parkering utenfor butikken.
Vi tar selvfølgelig Covid-19 på alvor og følger gjeldene retningslinjer rundt dette. Håndsprit og vask vil være lett tilgjengelig.
Trykk her for mer info rundt Covid-19 

Butikken

Stor salen

Dette er vårt største rom på ca 110m2. Her finner du noen av de større høyttaler-modellene fra Wilson Audio som er drevet med Constellation elektronikk. Fokuset er på analoge kilder, og vi har gleden av og vise frem noen av de beste spillerene fra Techdas.

Børresen

Dette er vårt "danske" rom. Dette rommet er dedikert til Børresen,Aavik og Ansuz.
Her spiller nå Børresen 03 med Aavik elektronikk. Alt er koblet sammen med kabler og strøm-rens fra Ansuz.

Demo rom 1

I vårt minste demo-rom finner du et utvalg av mellomstore høyttalere fra merker som Ø-Audio, Spendor, Pylon og Focal.
Elektronikken består i hovedsak av PS-Audio og rør forserkere fra Line Magnetic.  

Demo rom 2

I dette demo-rommet finner vi mellomstore høyttalere fra Wilson og Wimberg- det er også et godt utvalg av platespillere fra EAT, Kuzma og Techdas. Elektronikken er i hovedsak fra Esoteric og Constellation Audio.

Top