DIN AUDIOFILE EKSPERT

Hva ser du etter?

Søk etter det du trenger her
Forside /  Butikkene
Artikkel

Butikkene

Mala Audio Analogsenteret består av 2 avdelinger hvor vi presenterer kvalitetsprodukter i bredt sortiment og flere prisklasser. Våre ansatte er selv entusiaster som ønsker å veilede deg til best mulig resultat.

Velkommen til oss!

Mala Audio Analogsenteret er en ledende aktør. Hos oss finner du et stort og variert utvalg produkter av høy kvalitet i et bredt prissegment. Vi stiller høye krav til oss selv, til våre leverandører og til produktene som skal få en plass i vårt sortiment.

 

Våre ansatte er selv entusiaster og fokuserer på å veilede kunden til best mulig resultat innenfor budsjettrammer og selvsagt preferanser.

Mala Audio AS i Asker og i Arendal

En vellykket sammensetning av et lydsystem handler om mer enn å koble sammen en rekke «testvinnere» sammen. Det handler om dialog og forståelse for kundens forutsetninger og preferanser, samt en inngående kjennskap til produktene vi selger og hvordan disse fungerer i ulike sammensetninger og miljøer.

" Som kunde hos oss skal du oppleve god veiledning til å finne rette produktene og sitte igjen med en følelse av å bli tatt vare på. Glenn Solie

Mala Audio Analogsenteret har i dag 2 avdelinger:

Hovedavdeling Asker
Vår hovedavdeling er på nær 1000kvm, og er et komplett senter for lydopplevelser. Det er her du finner vårt største og tyngste utvalg. Vi har 7 velutstyrte rom klare til å gi deg en lydopplevelse. Her finner du alt fra kompakte lifestyle-systemer til kostbare referanseoppsett.
Her har vi også vårt hovedlager og distribusjonssentral.
Vår hovedavdeling er strategisk plassert rett ved E18.

Avdeling Sør, Arendal
Vår avdeling på Stoa i Arendal ble etablert i 2023 og har 3 vellydende demorom, et eget rom for kurs og aktiviteter, samt lager.
Hos avdeling sør finner du et representativt utvalg produkter fra vårt sortiment. Vi rullerer stadig, og har et dynamisk utvalg.
Vår butikk ligger 2min med bil etter avkjøring fra E18.

 

Artikkel

Butikkene

  • Mala Audio Analogsenteret består av 2 avdelinger hvor vi presenterer kvalitetsprodukter i bredt sortiment og flere prisklasser. Våre ansatte er selv entusiaster som ønsker å veilede deg til best mulig resultat.
Nyhetsartikler liste
Avdeling Arendal
› Les videre
Avdeling Asker
› Les videre
Artikler På vår artikkelside finner du produktartikler, veiledninger, messerapporter mv. Vi vil jevnlig publisere artikler som vi håper vil gi større innsikt.
› Les videre
Nyheter Hold deg oppdater på spennende nyheter fra våre avdelinger, leverandører og samarbeidspartnere.
› Les videre
Innbytte Vi forstår at en investering i et lydsystem ofte kan være en betydelig kostnad. Vi vurderer derfor gjerne innbytte av dine nåværende HiFi-produkter. Ved en enighet vil Mala Audio Analogsenteret AS overta ansvaret for disse produktene.
› Les videre
Butikkene Mala Audio Analogsenteret består av 2 avdelinger hvor vi presenterer kvalitetsprodukter i bredt sortiment og flere prisklasser. Våre ansatte er selv entusiaster som ønsker å veilede deg til best mulig resultat.
› Les videre

Top