Forside /  Larsen

 

Alle Larsen-høyttalere er laget i Sverige og har en helt unik lyd. Siden elementene er vinklet oppover og innover minimerer man mange av de problemene vanlige høyttalere har med tidlige refleksjoner fra side og bak vegg. Alle Larsen høyttalerne er basert på Stig Carlsson sine orthoakustiske prinisipper. 

 

Larsen 4

Larsen 4 er fortsatt etter mer enn ti år på markedet, en meget imponerende og populær høyttaler. I denne modellen får du en varm tonalitet og et stort lydspekter. Larsen 4 gjengir bass helt ned til 28hz! Med sitt kompakte design er dette meget imponerende.
Alle Larsen-høyttalere er laget i Sverige og har en helt unik lyd. Siden elementene er vinklet oppover og innover minimeres mange av de problemene som tradisjonelle høyttalere har, hvis de ikke er korrekt plassert - med tidlige refleksjoner fra side og bak vegg.
Dette gjør Larsen høyttalere svært plasseringsvennlige og de er designet for å stå inntil vegg.
Ønsker du en spesiell farge? Ta kontakt, Larsen kan levere alle sine modeller spesial lakkert, pris avhenger av farge.

 

 

Tester:

https://positive-feedback.com/reviews/hardware-reviews/larsen-model-4-loudspeaker/

 

https://www.hifistatement.net/tests/item/1334-larsen-4?limitstart=0

 

Larsen 6

Larsen 6 er en fantastisk kompakt gulvstående høyttaler. Med sin store lyd og kompakte design, er dette en sikker vinner hvis du ikke ønsker at høyttaleren skal ta mye plass. Larsen sine høyttalere er også laget for plassering mot vegg, noe som også gjør at de er lette å plassere. Høyttaleren har en 2-veis konstruksjon bygget rund Stig Carlssons sine Ortho akustiske prinsipper. Kort forklart bruker høyttaleren veggen til å forsterke de lave frekvensene samtidig som elementene er viklet innover og oppovert. Dette minimerer tidlige refleksjoner fra sideveggene i rommet, noe som ofte er den største utfordringen med tradisjonelle høyttalere. Dette gir det en lagt større lytterposisjon en hva du får med tradisjonelle høyttalere.

Ønsker du en spesiell farge? Ta kontakt, Larsen kan levere alle sine modeller spesial lakkert, pris avhenger av farge. 

 

  

Larsen 8

Larsen 8 er en tung høyttaler sammenlignet med L6. Forklaringen er ganske enkel: Det er en 2,5-veis konstruksjon med 2 stk 18 cm bassdrivere fra Scan-Speak i hvert kabinett. Storebroren i Larsen-serien er godt utstyrt hele veien. De to høykvalitets Scan-Speak-driverne, som arbeider sammen under 300 Hz i separate kamre, skaper en dyp, tørr og presis bass, helt ned til 23 Hz. Over det, en ekte og ren mellomtone, toppet av en klar og gjennomsiktig høykvalitets Scan-Speak diskant med stor spredning og flyt. En Rustfri stålplate rundt den ekstremt lette diskanthøyttaleren, gjengir de øvre frekvensene med en fantastisk diskantkarakter og en mer lineær frekvensrespons. De legendariske ScanSpeak-driverne og diskantelementet som brukes i Larsen 8 er en virkelig bonus. Normalt vil du ikke finne disse elementene i denne prisklassen.

 

Siden 2015 har Larsen 8 mottatt Editor's Choice Award fra The Absolute Sound, seks på rad! Det er det vi kaller bærekraftig lyddesign.

Tester:

https://www.stereophile.com/content/larsen-hifi-8-loudspeaker

 

https://daviddenyerpr.co.uk/2018/01/03/a-masterpiece-of-design-hi-fi-choice-picks-the-larsen-8-as-one-of-the-best-loudspeakers-reviewed-in-2017/

 

Larsen 9

Larsen 9 er den største og mest forseggjorte høyttaleren fra den svenske produsenten. I denne modellen møter highend lyd skandinavisk møbel design på sitt beste!

Larsen 9 oppsummerer og viderefører på mange måter arven etter Stig Carlssons teorier og prinsipper.

Motoren i Larsen 9 er to basselementer fra scan-speak som spiller sammen fra 300hz og ned til 22hz i separate kammer. Dette gir en fantastisk presis og dyp bass som fjerner behovet for en subwoofer.

En høykvalitets Scan-Speak diskant med stor spredning og flyt, er montert i øver del av kabinettet. Den ekstremt lette diskanthøyttaleren gjengir de øvre frekvensene med en fantastisk diskantkarakter og lineær frekvensrespons. De legendariske ScanSpeak-driverne og diskantelementet som brukes i Larsen 9 er en virkelig bonus. Normalt vil du ikke finne disse elementene i denne prisklassen.

Kr 129 950
Kr 41 500
Kr 21 500
Kr 12 950

Top