DIN AUDIOFILE EKSPERT

Hva ser du etter?

Søk etter det du trenger her
Forside /  Lemus

Lyd, funksjonalitet og design i ett

 

Lemus Ble grunnlagt i 2014 av den prisbelønte designeren og entreprenøren Rasmus Møller Kastrup. Visjonen var å skape en bro mellom møbel- og elektronikkindustrien, med danske designede møbler og produkter, basert på de mange mulighetene elektronikk skaper i samspill med møbel- og designindustrien. Resultatet uttrykkes i en perfekt harmoni mellom form og funksjon som er attraktivt for både møbler og elektronikk entusiaster. Utviklet, produsert og designet i Danmark, er det ikke bare prisbelønte design, men også utviklingen av teknologi som bryter grensen. Dette gjør at Lemus allerede ligger foran konkurransen.

 

 

Lemus HOME Classic er utviklet av verdens ledende high-end lydingeniører, som vanligvis utvikler produkter for noen av de mest anerkjente Hi-fi-merkene der ute.

Basehøyttaleren i Lemus HOME Classic er laget med en membran som kan bevege seg 40% mer enn vanlig, og derfor opplever du dypere bass og rikere lyd enn på andre høyttalere av samme størrelse. Som et av de eneste høyttalersystemene i verden, kan Lemus HOME Classic gå helt ned til 15 hertz, noe som gir deg en fantastisk film og musikkopplevelse - uten bruk av subwoofer.
Den nyutviklede og avanserte diskanthøyttaleren gjør at lyden spres godt, slik at du kan nyte musikken i hele rommet.


Forsterkeren i møblene er basert på Google Cast og Apple Airplay 2, noe som gir deg god mulighet til å opprette flerromslyd og kombinere den med andre lyd-system, inkludert B&O, Sony, Bose og mange flere.
Lemus HOME Classic leveres med innebygd HDMI (ARC), så du trenger bare å trekke en enkelt HDMI-kabel mellom Lemus HOME Classic og TV-en for å få TV-lyd av ypperste kvalitet, med volumstyring fra din vanlige TV-fjernkontroll. Alt går helt av seg selv uten et tungvint oppsett, inkludert automatisk på og av-funksjon. Lemus møblene har også en avansert romkorreksjon som gjør at lyden tilpasses rommet, og fjerner uønskede akustikkproblemer. Å få strålende hi-fi-lyd har aldri vært enklere.

Lemus Awards

Lemus Produkter

Top