Forside /  Lemus

Lyd, funksjonalitet og design i ett

 

Lemus Ble grunnlagt i 2014 av den prisbelønte designeren og entreprenøren Rasmus Møller Kastrup. Visjonen var å skape en bro mellom møbel- og elektronikkindustrien, med danske designede møbler og produkter, basert på de mange mulighetene elektronikk skaper i samspill med møbel- og designindustrien. Resultatet uttrykkes i en perfekt harmoni mellom form og funksjon som er attraktivt for både møbler og elektronikk entusiaster. Utviklet, produsert og designet i Danmark, er det ikke bare prisbelønte design, men også utviklingen av teknologi som bryter grensen. Dette gjør at Lemus allerede ligger foran konkurransen.

 

 

Lemus Home Classic

Lemus Home 1200 og 1500

Lemus Home 1200 og 1500 er eksakt samme møbel, men med forskjellig bredde - 120cm og 150cm. Møblene kommer i tre finisher det samme gjør stoff frontene. Du velger kombinasjon etter eget ønske og du kan enkelt bytte fronter til annen farge i ettertid.

Lemus HOME Classic er utviklet av verdens ledende high-end lydingeniører, som vanligvis utvikler produkter for noen av de mest anerkjente Hi-fi-merkene der ute.

Basehøyttaleren i Lemus HOME Classic er laget med en membran som kan bevege seg 40% mer enn vanlig, og derfor opplever du dypere bass og rikere lyd enn på andre høyttalere av samme størrelse. Som et av de eneste høyttalersystemene i verden, kan Lemus HOME Classic gå helt ned til 15 hertz, noe som gir deg en fantastisk film og musikkopplevelse - uten bruk av subwoofer.
Den nyutviklede og avanserte diskanthøyttaleren gjør at lyden spres godt, slik at du kan nyte musikken i hele rommet.


Forsterkeren i møblene er basert på Google Cast og Apple Airplay 2, noe som gir deg god mulighet til å opprette flerromslyd og kombinere den med andre lyd-system, inkludert B&O, Sony, Bose og mange flere.
Lemus HOME Classic leveres med innebygd HDMI (ARC), så du trenger bare å trekke en enkelt HDMI-kabel mellom Lemus HOME Classic og TV-en for å få TV-lyd av ypperste kvalitet, med volumstyring fra din vanlige TV-fjernkontroll. Alt går helt av seg selv uten et tungvint oppsett, inkludert automatisk på og av-funksjon. Lemus møblene har også en avansert romkorreksjon som gjør at lyden tilpasses rommet, og fjerner uønskede akustikkproblemer. Å få strålende hi-fi-lyd har aldri vært enklere.

Lemus Awards

Lemus Home Artistic

Artistic

Lemus Home Artistic - et mer kompakt alternativ, med stor lyd og samme egenskaper som de større modellene.

Top