DIN AUDIOFILE EKSPERT

Hva ser du etter?

Søk etter det du trenger her
Forside /  Mala Audio

Mala Audio Analogsenteret er en landsdekkende HI-FI spesialist med fokus på å gi alle kunder mulighet til å oppnå den optimale lydopplevelse.

Man: Etter Avtale | Tir: 10-18 | Ons: 10-18 | Tor: 10-18 | Fre: 10-18 | Lør: 10-16

Her finner du oss

 

Avdeling Sør

Se vår butikk

Butikk med 700 Audiofile kvadratmeter


I vårt Forretningslokale i Asker har vi et bredt spekter av produkter i de fleste prisklasser, men klart rettet mot de som stiller store krav til kvalitet. Lokalet er ny-innredet med fem dedikerte lytterom som alle er innredet med flere lydanlegg på forskjellig nivå og kategorier. Vi legger stor vekt på å finne utstyret som passer hver enkelt kunde best ut fra deres ønsker og preferanser. Vi har alt fra de største referanseoppsettene man finner i Norge og internasjonalt, til installasjonslyd, hjemmekino, hodetelefoner og ordinære lydanlegg. Her finner du oss

Kompetanse og erfaring


Å sette sammen et godt lydanlegg som yter sitt beste krever erfaring og inngående kunnskap om de spesifikke produktene som benyttes
- Selv med gode komponenter i et lydanlegg kan man fort ende opp med et relativt kjedelig lydmessig resultat om man ikke har valgt komponenter og utstyr som passer sammen. Vi har et team med lang bransjeerfaring og kunnskap. Vi hjelper gjerne våre kunder hele veien i mål. Vi kan bistå med alt fra plassering og oppsett, til måling av rom og akustikk-behandling. For oss handler det om at kunden skal få det resultatet han eller hun ønsker.
Kontakt oss

Lyd i verdensklasse


Analog lyd er et av våre spesial områder. Platespillere er noen av de beste lyd-formidlere som finnes, hvis de er riktig satt opp. Det krever kunnskap og erfaring for å levere en toppjustert platespiller.
I vår butikk har vi en egen analog lab dedikert til dette. Med noe av markedets seneste og beste verktøy og kompetanse, kan vi tilby våre kunder en meget god tjeneste. Erfaringen og kunnskapen vi tar med oss fra noen av markedets beste spillere, Overfører vi til spillere i alle prisklasser for å få de til å prestere optimalt. Ta gjerne kontakt for spørsmål.
Les om vår Analog lab her!

Lyd som varmer


Selv om streaming av musikk og det digitale på mange måter har gjort sitt inntog i HiFi bransjen, er det fortsatt mange som vil ha og sverger til rør og analoge løsninger. Det er noe helt spesielt med den analogelyden. Varmen, fylden og musikken blir gjengitt på en helt egen og naturlig måte og bør absolutt oppleves. Det er mange som tror at det er mye vedlikehold og vanskelig å ha en rør forsterker, dette er heldig vis bare tull. Hos Mala Audio og Analogsenteret finner du et stort utvalg av rør baserte HiFi komponenter klare for demo. Se vårt utvalg her

Suksess med eget høyttaler merke


Ø Audio har siden lanseringen i 2018 fort blitt en populær høyttaler både i Norge og Europa.

Sveinung Mala startet utviklingen av høyttaleren i 2011, med mål om å lage en relativt kompakthøyttaler med hornegenskaper til en fornuftig pris. Siden lanseringen har høyttaleren høstet toppscore i flere tester og vunnet årets produkt i HiFi- magasinet StereoPluss. Sveinung forklarer.
- Som audiofil har jeg utviklet egne høyttalere. De er sammensatt av kvalitetskomponenter etter nøye testing og overveielse. Tanken var å skape best mulig lyd på et nivå mange vil ha råd til, og modellen har slått godt an. Vi har nå har distributører i andre land og en større modell er underveis.
Se mer her

Top